UVemprénUniversitat de València Logo del portal

UVemprén participa en el XI Congrés d’Estudiants de Farmàcia de la Universitat de València, enguany dedicat a l’emprenedoria

  • February 9th, 2021
Image de la noticia

Els dies 11 i 12 de març se celebrarà, de manera virtual, el XI Congrés d'Estudiants de Farmàcia amb el lema «Insistir, resistir i mai desistir». El congrés se centrarà en les diverses possibilitats d'emprendre una vegada obtingut el grau en Farmàcia, utilitzant casos d'èxit com exemples i donant pautes per a emprendre a qualsevol de les eixides professionals que ofereix el grau.

El congrés tindrà lloc entre els dies 11 i 12 de març de 2021 de manera virtual. Això permet l'assistència d'estudiants de tota Espanya, tant de Farmàcia com de branques similars com la Biotecnologia, la Medicina o la Biologia, perquè el tema del congrés d'enguany —l'emprenedoria—, és de gran interès per a totes.

El congrés girarà al voltant de l'emprenedoria en les diferents eixides professionals de farmàcia: oficina de farmàcia, investigació, indústria farmacèutica, etc., demostrant que es pot innovar en totes les àrees del món farmacèutic. Es parlarà sobre casos d'èxit i es mostraran eines molt útils, que es poden extrapolar molt fàcilment a diversos àmbits de la vida, com saber parlar en públic o fer un elevator pitch, que es pot emprar per a la preparació i defensa del TFG.

L’esdeveniment comptarà amb grans patrocinis, com Kern Pharma, Cinfa, Angelini, Genotipia, Hefame, Vectem o FarmaFir. Com en anys anteriors, tindran lloc tallers molt diversos, taules redones, ponències i presentació de comunicacions científiques amb la possibilitat d'optar a guanyar el premi Fundació Hefame.

Tota la informació sobre les normes del congrés es pot trobar en la seua web i al seu compte d'Instagram.