UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa de training i mentoring Scale Up 2021 amplia el termini de la seua convocatòria

  • March 29th, 2021
Scale Up 2021

La quarta edició de Scale Up, el programa exclusiu i gratuït de training i mentoring que organitza CEEI València, ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds fins el pròxim dia 6 d'abril.

Scale Up és un programa de la Comissió Europea a través de l’Enterprise Europe Network - SEIMED, que lidera l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb la col·laboració del Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València amb la finalitat d'augmentar la competitivitat de les PIME de la Comunitat.

Està dirigit a startups i pimes amb menys de sis anys que vulguen fer el salt i créixer exponencialment. A través de sessions de training i mentoring amb persones expertes i professionals especialitzats en empreses en fase d'expansió, les persones participants rebran assessorament per a dissenyar i posar en pràctica el seu Scale UPlan.

El programa posa a la disposició de les persones participants un expert que els acompanyarà durant tot el programa al qual podran consultar tots els seus dubtes i analitzar i avaluar les seues necessitats concretes per a créixer, dissenyant i implementant la seua estratègia de creixement. A més, es podrà obtindre una dotació de 5.000 euros en serveis de consultoria per a cobrir les necessitats específiques de creixement.

El termini de presentació de candidatures s'ha ampliat fins al pròxim 6 d'abril. Tota la informació es pot consultar en aquest enllaç.