UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Generalitat Valenciana presenta LLAMP AMES, el seu servei d'acompanyament i mentorització per a l'emprenedoria sostenible en la Comunitat

  • March 30th, 2021
LLAMP AMES

LLAMP AMES és un programa de la Direcció General d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana que, a través dels CEEIs autonòmics, ofereix un servei d'Acompanyament i Mentorització per a l'Emprenedoria Sostenible en la Comunitat Valenciana.

Aquest programa està dirigit a persones emprenedores amb una idea de negoci desenvolupada, però sense necessitat d'haver dissenyat el model de negoci, així com a empreses de recent creació (menys de 3 anys d'activitat) que necessiten afermar el seu negoci i establir les bases i estratègia de creixement o que vulguen desenvolupar la seua iniciativa empresarial i poder orientar-la a donar solució als Objectius de Desenvolupaments Sostenible i generar un impacte social positiu.

Amb aquest servei gratuït de mentorització avançada les persones usuàries podran desenvolupar el seu negoci amb majors garanties d'èxit. A més, rebran formació especialitzada en diferents àrees empresarials i informació de les ajudes i subvencions que millor encaixen amb les necessitats específiques de cada projecte o empresa.

LLAMP AMES prioritzarà l'emprenedoria promoguda per persones menors de 35 anys i majors de 45 anys, per dones i per persones en situació de desocupació. Tota la informació sobre les diferents convocatòries disponibles es pot consultar en aquest enllaç.