UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial amplia el termini per a sol·licitar les beques per a cursar el Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives

  • September 22nd, 2021
Últims dies per a sol·licitar les beques per a cursar el Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives

El termini per a sol·licitar una de les set beques per a cobrir les despeses de matrícula del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives s'ha ampliat fins al pròxim dia 20 d'octubre.

L'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Diputació de València i la Universitat de València ha convocat set beques per a cobrir les despeses de matrícula del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives, que tindrà lloc en modalitat en línia entre novembre de 2021 i juliol de 2022.

Les beques es podran demanar fins al pròxim 20 d'octubre a través de la seu electrònica (Entreu) de la Universitat de València. Les bases de la convocatòria i el procediment de sol·licitud es poden trobar en el següent enllaç.

El Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a cooperatives és un títol propi de la Universitat de València que s'imparteix íntegrament en línia a través d’ADEIT. El curs està pensat per al reciclatge dels assessors comptables i fiscals en matèria de cooperatives, així com per a la millor capacitació de les persones responsables dels departaments corresponents de les organitzacions regionals i nacionals, de les cooperatives i dels grups cooperatius. A més, està concebut per a permetre l'especialització de nous egressats en l'assessorament i gestió de cooperatives.

Amb el curs es pretén, addicionalment, generar un punt de trobada posterior d'alumnat i professorat, de manera que es mantinga la dinàmica d'actualització.

El Diploma està finançat per Gredos San Diego, Caixa Popular i l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València. Així mateix, compta amb la col·laboració de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de Cooperativas Agroalimentarias de España i la Universitat de València (Càtedra CAE), de la Confederació Espanyola de l'Economia Social (CEPES) i de l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals (AEDAF).