UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Seleccionats onze projectes d'emprenedoria inclusiva per a participar en el concurs "Posa en marxa la teua idea", organitzat per Fundación ONCE, Inserta Empleo i la Universitat de València

  • February 4th, 2022
Seleccionats onze projectes d'emprenedoria inclusiva per a participar en el concurs

El termini de sol·licituds per a participar en la primera edició del concurs d'emprenedoria inclusiva “Posa en marxa la teua idea”, que organitza la Universitat de València en col·laboració amb Fundación ONCE, s'ha tancat amb un gran èxit de participació. 27 persones distribuïdes en 11 equips rebran formació per a desenvolupar les seues idees en projectes de negoci destinats a millorar la vida de les persones amb discapacitat.

Els equips que han plantejat una idea o proposta inicial per a participar en aquest concurs assistiran als tallers formatius previstos i desenvoluparan un projecte o prototip de la seua idea inicial. En la fase final del concurs, se seleccionaran els tres projectes guanyadors, que rebran un premi de 2.500 € cadascun, destinats al desenvolupament de la idea.

El concurs va dirigit a tot l'estudiantat matriculat en el curs 2021/22 en titulacions oficials de grau, màster i doctorat de la Universitat de València i en el títol propi de la Universitat de València d'Expert en Startup Management. Entre les sol·licituds rebudes es troben persones de totes les àrees de coneixement, entre elles el grau en ADE, Economia, Psicologia, Pedagogia, Filosofia, Infermeria, Negocis Internacionals, Farmàcia, Física, i els màsters universitaris en Gènere i Polítiques d'Igualtat, Educació Especial, Investigació en Didàctiques Específiques, Psicologia General Sanitària, Professorat d'Educació Secundària, Màrqueting i Investigació de Mercat, Estratègia d'Empresa, Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, a més de l'esmentat títol d'Expert Universitari en Startup Management.

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius convoca aquests premis en virtut del conveni de col·laboració que va crear l'Aula d'emprenedoria inclusiva “Por Talento Emprende” de la Fundación ONCE, l'associació Inserta Empleo i la Universitat de València.

La resolució de sol·licituds admeses es pot consultar en aquest enllaç.