UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Entitats i empreses de la província de València oferten 40 places per tal de desenvolupar les pràctiques del programa d'emprenedoria UVemprén Rural

  • September 2nd, 2020
Cartell UVemprén RURAL pràctiques en municipis de menys de 3.000 habitants

29 ajuntaments, mancomunitats i empreses de la província de València han ofertat fins a 40 pràctiques en els àmbits de desenvolupament rural, turisme, economia verda i protecció del medi ambient, farmàcia rural, mecànica, màrqueting digital i projectes de dinamització de persones majors.

L’objecte de la convocatòria és seleccionar les millors iniciatives emprenedores i idees de negoci aplicables a l'àmbit rural i alineades amb els objectius i metes de desenvolupament sostenible (ODS 2030) que presente l’estudiantat per a desenvolupar-les a través d’una pràctica en empreses, ajuntaments o mancomunitats de municipis de la província de València en risc de despoblació.

Tot l’alumnat beneficiari serà capacitat amb metodologies innovadores d’emprenedoria rural a través del certificat en línia I Campus d’Emprenedoria Rural que es durà a terme en la primera fase de la pràctica.

L’estudiantat podrà triar fer una pràctica, de entre 1 i 3 mesos, en una entitat ubicada en un municipi de menys de 3.000 habitants en el qual no estiga empadronat; a demès, gaudirà de 1.000 € al mes per a les despeses d’allotjament i manutenció.

L’estudiantat de grau, màster i doctorat interessat en participar en la convocatòria UVemprén Rural té al seu abast el llistat d’entitats i empreses on podrà dur a terme la pràctica a partir del proper 1 d’octubre de 2020.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la Diputació de València, a Divalterra i el CEEI-València (Centre Europeu d’Empreses Innovadores).

Llistat d’entitats i empreses.