UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Oberta la convocatòria per a participar en el programa d'emprenedoria femenina Ingenia UV, patrocinat per la Generalitat Valenciana i Santander Universidades

  • July 19th, 2023
Ingenia UV 2023

La Universitat de València, Santander Universidades i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en el marc del Campus de l'emprenedoria innovadora i sostenible LLAMP 5UCV, destinen 6.000 € en premis per al hackaton d'emprenedoria femenina Ingenia UV.

L'objectiu del programa és reunir i capacitar talent en emprenedoria femenina, fomentar el lideratge femení i brindar a les participants en aquest concurs l'oportunitat de formar-se per a desenvolupar idees de negoci innovadores.

Està dirigit a dones estudiants de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València matriculades en el curs 2022-23 i 2023-24.

Les persones que completen el programa amb èxit rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda i podran aconseguir fins a cinc invitacions perquè les millors idees de negoci accedisquen als serveis del programa UVemprén StartUP, 1.000 € per a cadascun dels tres millors projectes innovadors, en la categoria Dona [Emprén] i un premi especial de 3.000 € al millor projecte emprenedor del concurs.

El programa, que se celebrarà del 13 al 15 de setembre de 2023, s'estructura en dues fases. La primera constarà d'una sèrie de tallers formatius en emprenedoria orientats al desenvolupament de les idees de negoci de les participants. La segona fase se centrarà en la presentació dels projectes emprenedors en sessió pública per a la seua avaluació per part de la Comissió d'Avaluació.

Tota la informació de la convocatòria i inscripció es pot trobar en aquest enllaç: https://links.uv.es/uvempren/IngeniaUV