UVemprénUniversitat de València Logo del portal

UVemprénStartUP organitza una jornada tècnica sobre l'ús de Whatsapp en l'entorn professional en col·laboració amb la Conversational Business Chair de Sanuker i la ETSE-UV de la Universitat de València

  • June 20th, 2022
UVemprénStartUP organitza una jornada tècnica sobre l'ús de Whatsapp en l'entorn professional en col·laboració amb la Conversational Business Chair de Sanuker i la ETSE-UV de la Universitat de València

El pròxim 23 de juny, sota el títol «WhatsApp per a Emprenedors: com generar tracció amb WhatsApp de 3a Generació», aquest workshop per a persones emprenedores donarà a conéixer les oportunitats de negoci què generarà el canal més important de comunicació dels pròxims anys.

La missatgeria instantània està revolucionant el sistema de comunicació entre els humans i les organitzacions. Es tracta d'un nou canal que permetrà realitzar infinitat d'accions comunicatives que ara ni imaginem. Sens dubte, ha vingut per a quedar-se. I el més important per als emprenedors: es tracta del canal més important on es crearà la major part dels negocis. Per això, la Conversational Business Chair de la Universitat de València, l'empresa Sanuker -WOZTELL i la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) han organitzat un curs introductori sobre les oportunitats de negoci que suposa WhatsApp de 3a Generació perquè les persones assistents puguen contrastar aquestes oportunitats amb les seues realitats actuals.

Se celebrarà a les 9 hores a l'Aula UVemprénStartUP, situada en la cinquena planta de l'Edifici d'Instituts d'Investigació del Campus de Tarongers. Les persones interessades a assistir presencialment poden enviar un correu a uvempren@uv.es indicant el seu nom, cognoms i projecte emprenedor que estiguen desenvolupant en l'ecosistema UVemprénStartUp.

Així mateix, l'esdeveniment serà retransmés en directe a través de Zoom.

L'objectiu de la Conversational Business Chair és promoure l'ecosistema de stakeholders necessari per al desenvolupament ètic i global del negoci conversacional.