UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Mar Gimeno González

TITULACIÓ, Grau en Comunicació Audiovisual Màster en Continguts i Formats Audiovisuals | 3 december 2020

  

Alumni UVemprén 2017-2018

Durant el curs 2018 he realitzat el curs “Entrepreneurship and Innovation in Europe: a Berkeley Startup Bootcamp” amb el SocInnoLab. Ha sigut una experiència meravellosa que m'ha permés a nivell personal conéixer a persones joves i estudiants com jo amb inquietuds similars a les meues; i a nivell acadèmic un món de possibilitats en el camp de la innovació. 

Els mesos que vam estar participant en el curs vaig desenvolupar amb el meu grup un projecte d'aplicació per al sector de la moda basat en l'economia col·laborativa. Va ser apassionant descobrir tot el que podia oferir aquest món i les diferents formes en què podíem fer una mica millor la nostra societat. En el transcurs de creació del projecte, vàrem rebre xarrades molt interessants de camps tan diversos com són el dret o el desenvolupament d'aplicacions, que ens van inspirar a continuar millorant aspectes del projecte el qual canviava vertiginosament cada dia.

Va ser molt bonic veure l'evolució de la idea, el com va passar d'alguna cosa que estava en les nostres ments a un projecte sòlid amb un pla de comunicació, una estratègia de màrqueting, una interfície,… També va ser curiosa l'evolució com a grup; passarem de ser unes desconegudes a companyes, i finalment amigues. 

Em quede d'aquesta experiència un gran record perquè ha complit totes les expectatives, des de la primera xarrada que es va fer, quan vaig decidir apuntar-me al curs. A més m'ha obert la ment cap a camps d'estudi, com és el món empresarial, que mai m'havien interessat. Així mateix, m'ha ajudat personalment a créixer en el meu camp, que és l'audiovisual, fent dissenys de logotips i webs, vídeos publicitaris,… En definitiva han sigut uns mesos molt intensos en els quals tots hem aprés molt, però sobretot ens hem divertit.