UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Nicolás Madera Luciano

TITULACIÓ, Grau en Psicologia i Psicopedagogia Social | 3 december 2020

Alumni UVemprén 2017-2018

En el 2016 arribe a València procedent de República Dominicana amb gran entusiasme i emoció per a cursar el màster universitari en Psicopedagogia en la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació gràcies a una beca del Ministeri d'Educació Superior del meu país. Des que estudiava el grau de psicologia a República Dominicana m'apassionava la idea de realitzar estudis a l'estranger, amb la qual cosa em trobava en la millor disposició per a aprofitar al màxim l'experiència d'estudiar en la Universitat de València i de conéixer tots els recursos i facilitats que em poguera oferir.

Interessat en el desenvolupament personal propi i  dels altre cultivat al llarg dels anys com a estudiant de psicologia, treballant en un col·legi com a primera experiència laboral i com a voluntari de l'ONG Sostre RD, des de sempre m'he caracteritzat per buscar i involucrar-me en noves experiències de les quals puga aprendre i millorar les meues competències personals i intel·lectuals. D'aqueixa forma vaig aplicar a la convocatòria de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) per al concurs organitzat per l'empresa Konika Minolta en diverses universitats espanyoles, el Konika Minolta International University Contest. 

Participar en aquest concurs ha representat una experiència molt enriquidora on el treball en equip i la creativitat han sigut els nostres valors principals. Hem tingut l'oportunitat de desenvolupar un projecte que ha tret la nostra versió més analítica i creativa, que ens ha permés crear una dinàmica de treball entre nosaltres cinc molt satisfactòria i gratificant. La nostra idea per a millorar el servei de les cafeteries de la Universitat de València a través d'una aplicació Healthy Coach ha sigut la guanyadora de la fase nacional del concurs i hem anat a representar a Espanya a Amsterdam. En la capital holandesa vam poder defensar la nostra idea i compartir amb altres joves de diferents països, igual que conéixer les seues idees i la forma en la qual la van desenvolupar. Sens dubte, la participació en aquest concurs internacional ha significat una experiència de molt de creixement i aprenentatge.  

Formació

  • Grau en Psicologia – Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra.   
  • Màster Universitari en Psicopedagogia – Universitat de València.