UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Gabriela Musterova

TITULACIÓ, Grau en Psicologia | 3 december 2020

Alumni UVemprén 2017-2018

Durant més de set anys vaig treballar en el sector d'administració, especialitzant-me en l'àrea comercial, gestionant equips de 10 persones per tal d'ampliar el volum de vendes de diverses empreses, motivant i guiant el procés a l'èxit.

A més també supervise la comptabilitat i m'encarregava de tasques en el sector financer, gestionant préstecs de fins a cinquanta mil euros amb l'empresa Gedesco, Aquaservice i Marktel principalment.

Actualment, i per vocació, sóc al segon any de la llicenciatura enPsicologia, en la qual m'esforce per obtenir nous coneixements, reforçant el ja aprés. A més, represente al col·lectiu d'estudiants del meu grau, en diversos òrgans de la Universitat, com a junta i claustre.

També sóc representant dels mateixos en el CEP-PEU, en què he treballat en les comissions de regulació de grau i psicologia jurídic forense. D'altra banda, m'encanta liderar equips i transmetre el que han aprés en tallers i congressos, tractant temes sobre comunicació i coneixements de l'àrea social en psicologia, com en la campanya Mind the Mind, de la EFPSA, de la qual sóc coordinadora.

A més, he participat com a voluntària en diversos congressos organitzant a altres/as voluntari/és, com al Congrés Intersanitario de Impulsalud, del qual sóc sòcia.

En el curs acadèmic 2017/2018 vaig participar en el concurs Konica Minolta International University Contest, sent membre de l'equip guanyador de la fase nacional de la Universitat de València. Considere que aprendre és un procés en línia, que no té principi ni fi, i treballar en equip aporta una filosofia diferent de diferents perspectives que enriqueixen el resultat i el procés.