UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Jose Ignacio Priego Quesada

TITULACIÓ, Especialista en biomecànica esportiva i fisiologia de l'exercici. Expert en l'ús de la termografia infraroja en el món esportiu i metge, així com en la biomecànica del ciclisme i la carrera | 3 december 2020

      

Alumni UVemprén 2017-2018

Després d'acabar la llicenciatura de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a 2010, vaig treballar durant dos anys en l'IBV (Institut de Biomecànica de València) mitjançant una beca d'especialització.

Després d'aquesta etapa en un centre tecnològic, em vaig adherir a GIBD (Grup de Recerca en Biomecànica Aplicada a l'Esport) i al GIFIME (Grup de Recerca de Física Mèdica), tots dos grups d'investigació de la Universitat de València. Durant el curs 2012-2013, vaig tenir contractes d'investigació alhora que vaig realitzar el màster de Fisiologia.

Després d'això, a partir d'una beca doctoral vaig realitzar el meu doctorat internacional amb menció cum laude titulat "THERMOBIKE: Applicability of infrared thermography in the assessment of the efficiency, performance, and posture of the cyclist." Autor de més de 30 articles d'investigació i capítols de llibre en editorials de prestigi, així com a editor del llibre publicat per Springer "Application of infrared Thermography in Sports Science". Revisor de revistes científiques d'impacte i membre del cos editorial de la revista Journal of Sports Science.

La meua relació amb SocInnoLab va ser en 2017-2018 a partir meua participació en el Konica Minolta International University Contest, en el qual vaig ser membre de l'equip guanyador de la fase nacional.

Formació

  • Doctorat en Fisiologia
  • Màster en Fisiologia
  • Llicenciatura en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport