UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Eva Romero

TITULACIÓ, Grau en Dret | 3 december 2020

Alumni UVemprén 2017-2018

Va ser en el primer any de la carrera de Dret quan em vaig adonar de la quantitat de joves que es graduen com a juristes cada any; calia marcar la diferència. És per açò que em vaig proposar realitzar tots els cursos i projectes que la Universitat oferia. Així doncs, any rere any m'he anat xopant de cursos d'oratòria i tècniques per a parlar en públic, habilitats per a l'estudi i lectura àgil, informàtica, eines per al debat i l'argumentació oral… i, finalment, el projecte de Konica Minolta mentre cursava tercer de Dret.

Va ser un projecte innovador i dinàmic que ens va acostar al món de l'empresa d'una forma que els llibres no poden fer. La idea que el nostre grup fóra interdisciplinari va ser el que més va enriquir el treball, doncs van anar els diferents enfocaments d'una mateixa idea el que ens va permetre arribar a la final internacional a Amsterdam.

Com a estudiant de tercer de carrera, encara no havia realitzat el TFG, la qual cosa significa que no havia experimentat aqueixa forma de treballar més propera a la recerca, no obstant açò, les ganes i la professionalitat de la resta dels meus companys, van fer possible que tals cerques, lectures, comparacions, entrevistes i formalitats, m'aportaren un bagatge del que mancava fins a aquesta experiència.

A més, no hauria pogut participar en aquest projecte de no ser pel coneixement de l'idioma, el qual vaig aprendre de forma natural vivint un any a Anglaterra, en la ciutat de Bristol, on alternava classes d'anglès amb un treball de cambrera que em va permetre submergir-me en la seua cultura.

El pròxim curs acadèmic (2018-2019) estaré realitzant el meu Erasmus a Finlàndia, concretament en la University of Hèlsinki, Faculty of  Law. Allí desenvoluparé les assignatures de Dret Internacional i de la Unió Europea, branca en la qual desitge especialitzar-me.