UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Vicent Sancho Sanmartin

TITULACIÓ, Economia, negocis internacionals, especializació en organització i màrketing. | 3 december 2020

ALUMNI UVemprén 2016-2017

Vaig entrar a tindre relació amb el SocInnoLab a l'octubre de 2016, en una sessió en què se'ns va citar per a explicar-nos el que era el Konica Minolta International University Contest. Al final d'aquella primera sessió vam fer els equips, ens vam conéixer i ens conscienciem: anàvem a haver de treballar durament, perquè només teníem quatre setmanes per a desenrotllar la nostra millora del procés. No obstant això, tot se va anar fent més fàcil, al notar la proximitat i disponibilitat del personal de l'OPEX. Sabíem que no anava ser una tasca fàcil, perquè havíem de complir escrupolosament amb les directrius que marcava Konica Minolta per a l'escrit i la presentació. El 29 de novembre de 2016 va tindre lloc la presentació de la fase local, en la que tots els membres de l'equip havíem d'exposar el nostre procés. Aquest consistia en la millora del sistema de correcció d'exàmens per mitjà de codis QR i escaners amb tecnologia Konica Minolta. Li cridem Smart Correction System. El bon rotllo per aquella època ja era més que evident en el grup, i els dubtes inicials havien desaparegut per complet. Després d'aquella exposició, en la que ens van felicitar per la nostra idea i ens van donar consells de com seguir desenrotllant, va arribar una temporada de més calma, coincidint amb les vacacions de Nadal i l'època d'exàmens. Superada la fase local, Konica Minolta ens va notificar que la fase nacional tindria lloc també en la ciutat de València el 3 d'abril de 2017, però en la UPV. Érem sis equips participants (la majoria de València) amb un sol objectiu: la plaça en la fase internacional de Berlín. I, per a la nostra gran alegria, va ser el Smart Correction System el projecte que més va convéncer al jurat. Érem campions nacionals del concurs, i a més ens n'anàvem a Berlín!"

A partir d'ací els esdeveniments es van succeir extraordinàriament ràpid. Vam anar al Rectorat a oferir el trofeu al rector, confirmem la nostra presència a Alemanya, i junt amb el representant de Konica Minolta a València, el 28 d'abril de 2017 ens vam pujar a l'avió. A Berlín vam disfrutar d'un cap de setmana increïble, coneixent a persones molt interessants i molt influents en el món de l'emprenedoria, i preparant-ho tot perquè la plaça en el Pioneers Festival de Viena fora nostra. No ho va ser, el jurat internacional va preferir el projecte sud-africà, però ni això va deslluir aquell cap de setmana de somni en un hotel extraordinari. Vam tornar a València amb la convicció d'haver fet tot el que estava a les nostres mans, i amb la maleta plena d'experiències i amics.

La participació en el Konica Minolta International University Contest, i, per extensió, la col·laboració amb el SocInnoLab, m'ha permès millorar les meues capacitats de treball en equip, així com aprendre noves estratègies per enfrontar problemes i adonar-me que la presència de persones provinents de diferents àrees de coneixement no és un impediment sinó un avantatge a l'hora de tirar endavant un projecte de qualsevol índole.

Formació
  • 2012-2017: Grau en International Business.
  • 2017-present: Máster Universitari en Internacionalització Econòmica: Gestió del Comerç Internacional.
Formació complementaria
  • Konica Minolta International University Contest.
Vols saber més de mi?