UVemprénUniversitat de València Logo del portal

José Vilanova Serrador

TITULACIÓ, Direcció estratègica de l'Empresa, anàlisi de mercat. | 3 december 2020

Alumni UVemprén 2015-2017

Vaig conèixer per primera vegada SocInnoLab el 2016, en ple Grau d'Economia.

No dubtaria a dir en una entrevista de treball, o a un company de classe en qualsevol terrassa, que va ser la millor decisió professional que he pres fins al moment.

Primerament, va ser el programa Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkely Startup Bootcamp el que em va permetre formar-me en matèria d'innovació i emprenedoria. Vaig tenir l'oportunitat de ser seleccionat per representar a la Universitat de València al Campus de Niça de l'European Innovation Academy, institució formada per membres d'universitats com Berkeley o Stanford i empreses com Google o Amadeus.

Més tard, ja en el meu últim any d'universitat, vaig participar en el Konica Minolta University Contest amb el projecte Smart Correction System, el qual ens va permetre guanyar la final nacional del concurs i accedir a la final internacional celebrada a Berlín.

Els jocs de talent i estratègia m'han permès adquirir capacitats professionals inimitables i experiències personals úniques.

 

Formació
  • Grau en Economia (Universitat de València) 2013-2017
  • MBA Junior (EDEM) 2017-2018
Formació complementària
  • Juny 2016: Tercer curs. Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp.
  • Maig 2017: Quart curs. Konica Minolta University Contest.

Els meus principals àrees de coneixement són l'economia i la direcció d'empreses; dins d'elles, trobe un especial interès en la direcció estratègica de l'empresa i l'anàlisi de mercat.

Vols saber més de mi?