UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa Greenhouse convoca i finança un concurs d’idees per a combatre el canvi climàtic

  • June 19th, 2019
Image de la noticia

Greenhouse, el programa auspiciat per l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT), finançarà amb fins a 2 500 euros les millors idees i solucions que tinguen com a objectiu combatre el canvi climàtic.

Amb la convicció que la mentalitat emprenedora ha de ser potenciada i fomentada, Greenhouse es concep com un programa de preincubació de negocis de l’EIT Climate-KIC, que ofereix sis mesos de coaching professional, finançament de fins a 2 500 euros i suport per a desenvolupar les idees. El projecte compta també amb la col·laboració de la Universitat de València a través de l’Aula d’Emprenedoria Sostenible del programa UVemprén.

La convocatòria està pensada per a tots aquells estudiants, investigadors o professionals que tinguen una idea per a lluitar contra el canvi climàtic i que puga tindre un gran impacte social i mediambiental. Greenhouse seleccionarà equips de dues o més persones i els ajudarà a transformar les seues idees innovadores en models de negoci sostenibles i en productes o serveis que puguen ser competitius en el mercat.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al dia 20 de juny de 2019. Per a més informació es pot consultar el web de Greenhouse o les bases del concurs.