UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

La Universitat de València queda segona en el Reto30diasenbici!

  • 10 de maig de 2021
Diploma de Reto30diasenbici!

La Universitat de València ha quedat en segona posició en aquesta nova edició del Reto30diasenbici, una iniciativa que té com a objectiu la promoció de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport entre la comunitat universitària.

Durant tot el mes de abril ha tingut lloc la campanya Reto30diasenbici, una iniciativa que fomenta l’ús de la bicicleta per va promoure una mobilitat mes sostenible. El repte consistia en acumular els màxims km possibles en bicicleta per la comunitat universitària al llarg del més d’abril, mitjançant una APP que enregistrava la distància recorreguda.

D’un total de setze, la Universitat de València ha aconseguit la segona posició en el rànquing, amb un total de 4.777 km totals recorreguts pels  membres de la comunitat universitària que hi han participat.

Gràcies a aquesta campanya, la Universitat de València ha deixat d’emetre 1.194 kg de CO2 a l’atmosfera, i col·loca a la bicicleta com un dels mitjans de transport preferits per la comunitat universitària per a desplaçar-se als campus.

El Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat agraïx a tota la comunitat universitària la seua implicació amb la iniciativa, i manifesta el seu compromís amb una mobilitat més sostenible, no contaminant i saludable.