UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

Universitats sostenibles: inspiració per a la transform-acció.

  • 29 de març de 2023
 

Diàlegs sobre Responsabilitat Social en la Universitat de València.

Inauguració dels Diàlegs per la Responsabilitat Social en la Universitat de València.

Pilar Serra Añó  Vicerectora de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable de la Universitat de València 

José Vicente Soler GironésDirector General d'Economia Sostenible

 

Ponents:

Sr. Manuel Pérez Mateos. President de la Comissió de Sostenibilitat de la Conferència de Rectors d'Universitats Espanyoles (CRUE). Rector de la Universitat de Burgos.

Sr. Javier Benayas del ÁlamoCatedràtic Universitat Autònoma de Madrid. Institut Interuniversitari Investigación Avanzada sobre Evaluación de la Ciéncia i la Universitat (INAECU). Director de l'equip d'investigació Educació i Participació Ambiental. Membre del Consell Assessor de la Xarxa Espanyola de Desenvolupament Sostenible.

Sra. Ana María Pedraz. Directora de MSc International Business Management. Professora de Business Ethics and Sustainability en Kingston University. Guanyadora del Fons Llavor per al Desenvolupament d'Enfocaments Pedagògics Innovadors i Pràctiques Docents en Principles for Responsible Management Education (PRME) de l'ONU en 2020.

Sra. Isabel RimanoczyCoordinadora del Grup de Treball Sustainability Mindset de PRME, la divisió acadèmica de l'United Nations Global Compact. Autora de The Sustainability Mindset Principles: A Guide for Educators to Shape a Better World. Gestora del Sustainability Mindset Indicator.

 

Modera:

Sra. Nuria García CebriánPeriodista

 Lliurament de premis i clausura.

Vicerrectora de Sostenibilidad, Cooperación y Vida Saludable de la Universitat de València,  prof. Dra. Pilar Serra Añó |

Concurso ‘Sostenibilidad en un hilo de Twitter: ‘FilSostenibilitatUV’. Vicerrectorado de Sostenibilidad, Cooperación y Vida Saludable.

Premios a los mejores trabajos de fin de grado (TFG) , trabajos de fin de máster (TFM) y Tesis Doctoral. Cátedra de Cooperación y Desarrollo Sostenible.