UVcooperacióUniversitat de València Logo del portal

Presentació de la Memòria de Cooperació 2018-2022

  • 12 d’abril de 2022
Presentació de la Memòria de Cooperació 2018-2022

La publicació d'aquesta memòria respon al compromís de transparència i de rendició de comptes a la societat dels objectius aconseguits en aquests últims 4 anys.

La cooperació universitària al desenvolupament ens uneix com a agents de canvi per a la transformació social cap a un món més just i equitatiu. Ara més que mai les Universitats han de demostrar que es pot contribuir als objectius de desenvolupament sostenible, i ajudar a pal·liar els efectes de les crisis humanitàries que bé per motius naturals, o per la pròpia activitat humana, ocorren desgraciadament amb massa freqüència.

Tal com descriu l'article 4 dels Estatuts de la institució acadèmica, “la Universitat de València està al servei del desenvolupament intel·lectual i material dels pobles, del progrés del coneixement, de la pau, de la igualtat entre homes i dones, i de la defensa ecològica del medi ambient”. Aquesta voluntat queda també materialitzada en el seu Pla Estratègic, en el qual s'estableixen d'una forma més precisa les línies d'actuació i el seu compromís per coordinar i portar a terme més eficaçment la seua activitat en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament en els quatre àmbits d'actuació en els quals les Universitats poden contribuir a l'Agenda 2030: l'educació, la investigació, la gestió i la governança, i el lideratge social.

Descarregar Memòria 2018-2022