UVdisabilityUniversitat de ValènciaGeneral Foundation Logo del portal

Partitura.
Convocatòria Concurs Composició Musical Meets Project

El projecte europeu MEETS convoca un concurs de composició per a joves músics relacionat amb les habilitats transversals o 'soft skills'.

Les persones candidates han d’escriure una peça inspirada en una de les nou habilitats seleccionades en el projecte: lideratge, escolta, habilitats socials, obertura a altres punts de vista, assumir la responsabilitat, capacitat per a actuar sota pressió, construcció d’equips, sentit estètic, i capacitat per a experimentar la plenitud.

Les peces presentades al concurs poden ser per a cor (mixt SATB, femení SSAA o masculí TTBB) o orquestra de cambra (plantilla instrumental màxima 2.2.2.2-2.2.0.0-timbal-cordes), amb una duració màxima de set minuts.

Durant el procés de composició, els concursants hauran de tindre en compte que la peça serà interpretada per un conjunt d’estudiants universitaris i ajustar la dificultat d’execució en conseqüència. Les partitures s’enviaran exclusivament per correu electrònic i hauran de ser rebudes abans del 31 de gener de 2022.

La participació en el concurs és gratuïta i la peça guanyadora, segons l’opinió d’un jurat internacional, serà interpretada per les orquestres i/o els cors del projecte MEETS, a més de registrar-se en vídeo amb una important promoció a tot Europa.

 

ScheduleFrom 30 november 2021 to 31 january 2022. Every day at 08:00 to 08:00.

 
 
Place

Online

 
Organized by

Meets Project:

Almo Collegio Borromeo de Pavia (Itàlia)

Universitat de Linköping (Suècia)

Fundació General de la Universitat de València-Orquestra Filharmònica UV (Espanya)

Orquestra Simfònica de la Universitat de Tallinn (Estònia)

Xarxa Europea d'Orquestres Universitàries (ENUO)

Forte Fortissimo TV (Itàlia).

http://meetsproject.eu/

 

Contact info@meetsproject.eu

 
More information