UVdisabilityUniversitat de ValènciaGeneral Foundation Logo del portal

  • Enllaç a la web Bona Gent - Amigos de las personas con discapacidad intelectual

Bona Gent

Conveni entre BONA GENT i la Universitat de València

El Conveni té per objecte establir el Programa de Cooperació Educativa entre la Universitat de València i BONA GENT per a la realització de pràctiques formatives per part d´estudiants de la UV. Les pràctiques seran “pràctiques integrades en el pla d´estudis” o “pràctiques voluntàries”.

En el mateix es regulen les obligacions i compromisos que adquireixen tant BONA GENT com la UV, que es concreten entre uns altres en aspectes diversos com són l´acolliment i recepció dels estudiants per BONA GENT; el suport o supervisió que s´ha de portar dels mateixos, tant per BONA GENT com per part de la UV; la proporció de temps que podran dedicar els estudiants a les pràctiques en relació amb la seua càrrega docent; el règim i dedicació de l´estudiant en tasques; etc.

En cap cas i en cap concepte BONA GENT podrà cobrir un lloc de treball amb els estudiants, ni tan sols amb caràcter eventual o interí, durant el període establert per a la realització de la pràctica.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy