UVdisabilityUniversitat de ValènciaGeneral Foundation Logo del portal

  • Enllaç a la web de la Fundación Prevent

Fundació PREVENT

Conveni Fundació Privada Prevent i Universitat de València per a l´establiment de línies de treball conjuntes per a la millora de la qualitat de vida dels estudiants amb discapacitat i la seua inserció sociolaboral

El Conveni té per objecte establir les línies de col·laboració entre entitats signatàries del contracte, promoció i desenvolupament conjunt d´una sèrie d´actuacions i projectes dirigits a promoure la plena integració social i laboral de les persones amb discapacitat.

Les línies generals de treball conjunt seran les que s´enumeren a continuació:

  • La promoció d´activitats acadèmiques d´estudiants amb discapacitat:
    • pràctiques en empreses col·laboradores de la FUNDACIÓ (a través de la concertació de convenis de cooperació educativa).
    • projectes de final de carrera i tesis doctorals que aporten solucions arquitectòniques, de disseny i tecnològiques per a les persones amb discapacitat.La promoció d´activitats esportives d´estudiants amb discapacitat.
  • Col·laboració entre els serveis d´inserció laboral d’ambdues institucions.
  • L´organització i/o participació en seminaris, conferències, congressos jornades, cursos o accions de divulgació per a la sensibilització del món universitari i professional sobre la responsabilitat de tots en la integració plena de les persones amb discapacitat en la societat.
  • Qualsevol altra que puga sorgir de la relació entre les ENTITATS i que s´acorde de mutu acord.
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy