UVdisabilityUniversitat de ValènciaGeneral Foundation Logo del portal

 • Enllaç a la web de la Fundación Vodafone

Fundació Vodafone

Conveni de col·laboració entre la Universitat de València i Fundació Vodafone Espanya per a l´Atenció a la Infoaccesibilitat

El Conveni té per objecte regular la col·laboració de la FUNDACIÓ VODAFONE ESPANYA i la UNIVERSITAT DE VALÈNCIA per al patrocini per part de la FUNDACIÓ VODAFONE ESPANYA en aquelles accions relacionades amb l´accessibilitat en noves tecnologies per a estudiants amb discapacitat de la UNIVERSITAT DE VALÈNCIA, amb la finalitat de millorar el benestar i la inclusió social dels mateixos.

Els objectius estratègics d´aquesta col·laboració es fonamenten en els següents pilars:

 • La difusió, que es materialitzarà en la realització de jornades i seminaris organitzats per la Universitat de València i amb la col·laboració de la Fundació Vodafone Espanya oberts al públic en general i a associacions de persones amb el risc d´exclusió social en particular, així com a alumnes i professors.
 • Les activitats relacionades amb la Formació són:
  • Formació de professionals i especialistes en noves tecnologies i serveis TIC. 
  • Desenvolupament de cursos de formació i creació de material didàctic per a usuaris, en general, i persones amb discapacitat, en particular.
 • La Recerca i Desenvolupament en noves tecnologies i serveis seguirà les línies de treball que siguen rellevants per a la FUNDACIÓ VODAFONE ESPANYA i la UNIVERSITAT DE VALÈNCIA. Els tipus d´actuacions definits són:
  • La FUNDACIÓ VODAFONE ESPANYA facilitarà a la UNIVERSITAT DE VALÈNCIA eines perquè els alumnes amb discapacitat puguen testar la utilitat de les mateixes.
  • Estudiants de la UNIVERSITAT DE VALÈNCIA matriculats en estudis oficials de Grau o de Màster, podran realitzar treballs finals comptant amb el suport tècnic de la FUNDACIÓ VODAFONE ESPANYA i sota la tutorització de professorat de la UNIVERSITAT DE VALÈNCIA.
 • La FUNDACIÓ VODAFONE ESPANYA té una rellevant labor social en la promoció de l´Accessibilitat i Inclusió Social. Les parts es comprometen a crear un vincle de contacte permanent de la FUNDACION VODAFONE ESPANYA amb la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat de la UNIVERSITAT DE VALÈNCIA per a afavorir tant la seua integració a través de les noves tecnologies, com l´accés a les mateixes.
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy