UVdiscapacitatUniversitat de ValènciaFundació General Logo del portal

Imatge gràfica del Fòrum de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.
Fòrum d’Ocupació de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport 2022

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, organitza el Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport el dia 2 de febrer, que se celebrarà de 9:30 a 14 hores, de manera presencial.

Hi participaran prop d’una vintena d’empreses i entitats, entre les quals, federacions, equips i centres esportius, que instal·laran els seus estands al vestíbul del centre.

Aquest és un encontre especialitzat en matèria laboral que pretén facilitar el contacte personal entre empreses/entitats/institucions i estudiantat per tal de promoure l’ocupació universitària de qualitat.

UVocupació oferirà un servei d’orientació per a revisar i optimitzar tant el curriculum vitae com la marca personal i recomana que, davant la possibilitat d’interacció directa amb les organitzacions participants en els fòrums, les persones en cerca activa d’ocupació revisen el currículum, preparen una breu presentació d’elles mateixes i busquen informació sobre les empreses, sobretot, d’aquelles que puguen ser del seu interés professional.

Programació d’activitats ací

 

Data 2 de febrer de 2022 de 09:30 a 14:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (Gascó Oliag 3, València)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius

Fundació General de la Universitat de València

UVocupació

En col·laboració amb la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

https://www.uv.es/uvocupacio

 

Contacta uvforo@uv.es

 
Més informació