UVdiscapacitatUniversitat de ValènciaFundació General Logo del portal

Components del grup
Eidos Ensemble

Serenates 2022

Cançó oblidada

Eidos ensemble

Quiteria Muñoz, soprano

Marian Rosa Montagut, piano

Has assistit alguna vegada de públic a un programa de ràdio amb actuacions musicals en directe? Et sonen els noms dels compositors Mozart, Beethoven i Vivaldi? Segur que sí!

Però ens podries dir el nom de tres dones compositores? Si la resposta és negativa estàs en el millor lloc per transformar-la en un SÍ!! Amb aquest espectacle que et transportarà en l'espai i en el temps podràs viure de primera mà una experiència única i descobrir no sols la meravellosa música de quatre dones compositores sinó també nombrosos detalls de les seues intrigants vides.

Durant els 60 minuts de duració de “Cançó oblidada” gaudiràs d’entrevistes, actuacions i moltes sorpreses en el programa de ràdio que presenta la locutora Lara Salvador amb les intervencions en viu d'Eidos Ensemble que interpretarà cançons de les quatre protagonistes: Pauline Viardot, Maria Malibran, Maria Matilde Alea, i la compositora de la “terreta” Matilde Salvador.

Localitats no numerades. Aforament limitat

Venda anticipada d'entrades (PVP 3€) en: http://www.latenda.es/entrades

 

Data 1 de juliol de 2022 de 22:00 a 23:59. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Claustre. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Universitat de València. Institut Valencià de Cultura

Col: Diputació de València. Ajuntament de València. Palau de la Música. Sabadell Fundació. Fundació Bancaixa. EASD. Women’s Legacy.

 

Contacta pam@uv.es

 
Més informació