UVdiscapacitatUniversitat de ValènciaFundació General Logo del portal

Exposició Temps suspés
'Temps suspés. Els camps per a persones refugiades palestines al Líban'

El temps suspés: els camps de persones refugiades palestines al Líban és un projecte per a apropar a la població general, tant joves com gent gran i sense distinció de sexe o procedència, la realitat de la població, majoritàriament palestina, que hi viu als camps de refugiats per a persones refugiades palestines al Líban. 

L'exposició és una mostra fotogràfica del fotoperiodista Germán Caballero i està comissionada per Jorge Ramos Tolosa, professor i doctor d'Història Contemporània de Universitat de València (la seua tesi doctoral va tindre Menció Internacional i va rebre el Premi Extraordinari de Doctorat) i autor de “Los años clave de Palestina-Israel” (Marcial Pons, 2019), 'Palestina. Una història essencial' (Sembra Llibres, 2020) i 'Una Historia contemporánea de Palestina-Israel' (Los Libros de la Catarata,2020). 

L'exposició es podrà visitar a Gandia del 13 de gener al 13 de febrer. 

A més, el 2 de febrer, a les 19h, tindrà lloc una visita guiada a càrrec de Jorge Ramos i el fotògraf, German Caballero. Qui, a més, ens explicaran la situació de les persones refugiades al Líban.

 

Període de l'esdevenimentDe 13 de gener de 2022 a 14 de febrer de 2022. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 19:00.

 
 
Lloc de realització

Centre Internacional de Gandia

 
Organitza

Centre Internacional de Gandia

Centre Cultural La Nau

Ajuntament de Gandia.

www.uv.es/uvgandia

 

Contacta uvgandia@uv.es