UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Fragment del cartell del webinar sobre el projecte JUVEN-EYE.
Convocatòria JUVEN-EYE de projectes d'emprenedoria juvenil a Europa

Si tens entre 18 i 35 anys, estudies o eres titulat/da per la UV, i estàs pensant en un projecte per a emprendre en els sectors de la cultura o de l’economia social, aquesta proposta t’interessarà.

La Fundació General de la UV ha convocat la participació en el projecte europeu JUVEN-EYE per a promoure l’ocupació juvenil en aquests sectors, especialment afectats per la situació actual de pandèmia.

JUVEN-EYE consisteix en fomentar el Programa Erasmus per a Joves Emprenedors (EYE), un programa europeu d’intercanvis transnacionals que ofereix, a emprenedors novells i persones que desitgen crear una empresa, l’oportunitat d’aprendre d’empresaris/àries experimentats en altres països participants.

Pots presentar el teu projecte emprenedor fins el pròxim 15 de març (inclòs): mira les bases i segueix totes les novetats en xarxes socials amb l’etiqueta #JuvenEye

 

Període de l'esdevenimentDe 18 de febrer de 2021 a 15 de març de 2021. Tots els dies de 12:00 a 23:59.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Fundació General de la Universitat de València, en col·laboració amb INSOMNIA CONSULTING, Fundació Assemblea de Ciutadans i Ciutadanes del Mediterrani (FACM), Iniciatives de Futur per a una Europa Social (IFESCOOP), Mostra Viva del Mediterrani, Europimpulse Network i Joves cap a la Solidaritat i el Desenvolupament (JOVESÓLIDES).

https://www.uv.es/fguv

 

Contacta juridic.fguv@uv.es

 
Més informació