UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València obri el termini d'Idees MOTIVEM 2022

Fins al 23 de febrer romandrà obert el termini d’inscripció d’equips per a participar en la competició Idees MOTIVEM 2022. S’entregaran cinc premis, un per cada branca de coneixement, dotats amb 1.400 euros cadascun. Arquitectura i Enginyeria, Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut i Ciències Socials i Jurídiques seran les cinc branques en les quals s’agruparan els equips.

 

Aquesta competició inclou també quinze accèssits, dotats amb 600 euros cadascun. En total, 16.000 euros en premis per als equips, formats per personal docent i estudiantat de la Universitat de València, que presenten les millors idees.

Es pot presentar a Idees MOTIVEM l’estudiantat matriculat en la Universitat de València, amb la coordinació de professorat o personal investigador acreditat d’aquesta universitat, que pot consultar-se en el següent enllaç.

A més dels premis econòmics, la formació en competències, l’experiència innovadora de treball en equip entre professorat i alumnat de diferents disciplines acadèmiques, el reconeixement per a l’alumnat de 2 crèdits de participació i l’acreditació de participació per al professorat de col·laboració o coordinació, són algunes dels avantatges de participar en aquest programa.

Per mitjà d’aquesta iniciativa, el Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través d’ADEIT, permet a l’estudiantat posar en pràctica competències per a la seua ocupabilitat futura. La iniciativa, la creativitat i la comunicació seran les claus per al desenvolupament i presentació d’idees en equip. La participació del professorat i de l’alumnat en aquest programa és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de CaixaBank, a través de la Fundació ‘la Caixa’.

Serà el professorat coordinador de l’equip qui haurà de realitzar la sol·licitud per a participar en l’edició de 2022. Tota la informació es pot consultar en aquest enllaç.

 

Data De 27 de gener de 2022 a 23 de febrer de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es