UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

XIX Olimpíada d'Economia
XIX Olimpíada d'Economia. Inscripció

Des del 28 de febrer al 29 de març de 2022 s'obri el període d'inscripció per a participar en la fase local de l'Olimpíada d'Economia.

L'Olimpíada d'Economia és un concurs de caràcter acadèmic i educatiu, l'objectiu fonamental del qual és incentivar i estimular l'estudi de l'Economia i l'Empresa entre els estudiants de batxillerat. Així mateix, persegueix premiar l'esforç i l'excel·lència acadèmica, divulgar els estudis d'Economia i Empresa, i servir de punt de trobada entre l'ensenyament secundari i la universitària.

En les Olimpíades d'Economia poden participar tots els alumnes dels centres d'ensenyament secundari de la Comunitat Valenciana que estiguen matriculats durant el curs 2021-22 en l'assignatura d'Economia de l'Empresa de 2n de batxillerat.

La prova se celebrarà el dissabte 9 d'abril de 2022 en l'Aulari Sud del Campus dels Tarongers de la Universitat de València.

 

Data De 28 de febrer de 2022 a 29 de març de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Facultat d’Economia. Comissió de Cooperació amb Secundària i Cátedra de Finanzas Internacionales-Banco Santander Universitat de València.

 

Contacta Secundariafde@uv.es

 
Més informació