UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Linkedin per a emprendre

Obert el termini d'inscripció per a la primera edició del curs 'Linkedin per a emprendre', una acció formativa gratuïta emmarcada en les activitats d’UVemprén Campus, el programa de formació en emprenedoria per a l'estudiantat que ofereix la Universitat de València amb el mecenatge de Santander Universidades.

 

L'objectiu principal d'aquest curs és que l'alumnat participant siga capaç d'utilitzar amb el màxim rendiment la xarxa social Linkedin com a eina per a donar visibilitat als seus projectes i a la seua pròpia marca personal, a més de proporcionar pautes per a dissenyar una estratègia de continguts en Linkedin que responga als seus interessos professionals.

El curs, que tindrà lloc el pròxim 9 de març de 2022 en format en línia entre les 15.30 i les 20.30 hores, serà impartit per Samuel López Carril, professor contractat doctor en la Universitat de Castella-la Manxa i expert en emprenedoria en xarxes socials.

Totes les accions formatives oferides pel programa UVemprén Campus estan obertes a tot l'estudiantat de la Universitat de València que estiga matriculat en qualsevol grau, màster o doctorat oficial de la Universitat durant l'any 2022. A més, Banco Santander, a través de Santander Universidades, ofereix 40 ajudes per a cobrir les despeses de matrícula del curs.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 2 de març, i la seua disponibilitat està subjecta a un màxim de 40 places. Tota la informació sobre el curs i el procediment per a sol·licitar una Beca Santander es pot trobar en aquest enllaç.

 

Data De 24 de febrer de 2022 a 2 de març de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

UVemprén Campus.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació