UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

40 beques del programa UVemprén Campus per al curs Lean StartUp

El pròxim 9 de febrer tindrà lloc la tercera edició del curs Lean StartUp del Campus UVemprén-Santander Universidades. Aquesta formació està dirigida a l'estudiantat de grau, màster i doctorat oficial de la Universitat de València i és gratuïta sol·licitant una beca Santander Universidades.

 

Aquestes ajudes s'emmarquen en la programació de beques per a l'adquisició de competències emprenedores prevista al Campus UVemprén-Santander Universidades, que convocarà al llarg del curs un total de 520 beques per a facilitar l'especialització en emprenedoria de l'estudiantat de la UV. Gràcies al mecenatge de Banco Santander, aquestes beques eximeixen a les persones beneficiàries del pagament de les despeses associades als cursos.

El programa UVemprén Campus persegueix completar el currículum de l'estudiantat mitjançant l'adquisició de fins a 15 competències emprenedores agrupades en tres itineraris d'especialització per a adaptar-se al Marc Europeu de Competències Emprenedores (EntreComp). EntreComp és una eina per a millorar la capacitat emprenedora de les organitzacions i ciutadania europees impulsada per la UE a la fi de 2016 que permet la configuració de currículums acadèmics específics que aprofundeixen en les competències emprenedores com a especialització en la formació universitària.

Més informació sobre el curs en aquest enllaç.

 

Data De 2 de febrer de 2022 a 6 de febrer de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació