UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Dos professores de la UV en el Campus de Berkeley
Ajudes UVemprèn-aprèn per a projectes d’innovació docent en emprenedoria

La Universitat convoca les ajudes UVemprén-aprèn, de fins a 10.000 €, per a desenvolupar projectes d’innovació docent que afavorisquen l’emprenedoria universitària

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius convoca ajudes de fins a 10.000 € a dins del programa UVemprèn-aprèn per a desenvolupar projectes d’innovació docent que afavorisquen l’emprenedoria universitària en el marc del “Campus UVemprèn –Santander Universitats” i dels acords de la Universitat amb el Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology (SCET) de la University of California at Berkeley.

Aquesta convocatòria està dirigida al PDI doctor de la Universitat de València amb vinculació permanent i amb dedicació a temps complet que acredite disposar almenys del nivell B2 de coneixements d'anglès.

L’objecte és doble, d'una banda, impulsar la participació del PDI de la Universitat en el programa “Global Innovation Collider” del Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology (SCET) de la University of California at Berkeley i, d’altra banda, el desenvolupament d'un projecte d'innovació docent al campus, que afavorisca l’emprenedoria universitària i acostar part del coneixement adquirit en el programa esmentat a l’estudiantat de la Universitat de València.

La convocatòria està dotada amb 90.000 € i cada persona beneficiària podrà rebre fins un màxim de 10.000 € per a sufragar les despeses del projecte d’innovació i de mobilitat per a realitzar estades a elegir entre dos modalitats:

MODALITAT A: estades que permetran participar en el programa “Global Innovation Collider” i que inclouran necessàriament la participació de les persones beneficiàries en el Berkeley Method Entrepreneurship Bootcamp que se celebrarà en agost de 2020.

MODALITAT B: estades que permetran participar en el programa “Global Innovation Collider” i en altres esdeveniments del SCET, prèvia invitació.

En ambdós casos s’haurà de desenvolupar un projecte d’innovació docent que afavorisca l’emprenedoria universitària dirigit a l’estudiantat de la Universitat de València.

El termini per a participar romandrà obert fins el proper 30 d’abril de 2020.

Les ajudes UVemprèn-aprèn s’han convocat gràcies al patrocini de Santander Universidades y del conveni subscrit entre la Universitat de València i el Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology (SCET) de la University of California at Berkeley.

Més informació en este enllaç i en les xarxes socials d’UVemprén:

La foto que il·lustra aquesta noticia ens ha estat cedida per les professores de la Facultat d’Economia Lola Garzón, i de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació Davinia Palomares, beneficiàries d’aquestes ajudes en 2019.

 

Data De 13 de març de 2020 a 30 d’abril de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria-UVemprèn.

https://www.uv.es/uv-empren/ca/uvempren.html

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació