UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Cartell de les jornades
XII Jornades d'Acció exterior de la Unió Europea

El 3 de març comença al campus de Tarongers una nova edició de les Jornades d'Acció Exterior de la Unió Europea, en les quals es debatrà sobre diversos aspectes relacionats amb els assumptes més importants als quals s'enfronta aquesta organització supranacional. L'esdeveniment està organitzat per la Càtedra Jean Monnet European Values de la Universitat de València.

En aquesta Jornada s'abordaran assumptes d'actualitat europea com el Brexit, la política exterior i la seguretat i els drets humans, en un moment en el qual la Unió s'enfronta a reptes de gran importància política i social. Aquesta trobada es distribuirà en tres jornades, que donaran inici el dia 3 de març amb una conferència sobre “El Brexit i el procés de pau a Irlanda del Nord” i una altra sobre “La Unió Europea i les Forces Armades espanyoles en la crisi de Mali”.

El dimarts 10 de març tindrà lloc la segona jornada, amb una ponència amb el títol 'El Dret Internacional dels Drets Humans' i, finalment la XII edició de les Jornades es tancarà el dia 23 de març amb les conferències 'La Política Exterior i de Seguretat Comuna (PESC) i els Drets Humans' i 'La saga judicial del Sàhara davant la Unió Europea'.

Aquest esdeveniment tindrà lloc a l'Aula N115 del Campus de Tarongers, i l'assistència és totalment gratuïta. Tota la informació i el programa complet en aquest enllaç.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 3 de març de 2020 de 12:40 a 14:30. Dimarts.
  • 10 de març de 2020 de 13:00 a 14:00. Dimarts.
  • 23 de març de 2020 de 12:40 a 14:30. Dilluns.
 
 
Lloc de realització

Aula N115. Campus de Tarongers

 
Organitza

Càtedra Jean Monnet European Values.

 

Contacta uvcatedres@uv.es

 
Més informació