UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Vista de Cofrents
Obertes les inscripcions a la 1ª edició de la Universitat d'Hivern de Cofrents

Amb el títol Longevitat i benestar en el medi rural, la UV presenta la primera edició de la Universitat d'Hivern de Cofrentes (UNICO), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament i el Balneari de Cofrents, la Diputació de València i Caixa Popular.

La creixent longevitat de la població suposa un repte social, sanitari i polític mundial, i afrontar-lo en el medi rural constitueix un desafiament addicional però, al mateix temps, permet posar en valor les característiques d'un entorn privilegiat quant a la qualitat de vida de la comarca des d'una perspectiva territorial, de paisatge i de possibilitats de desenvolupament futur.

La Universitat d'Hivern de Cofrents és un punt de trobada de docents, investigadors, estudiants de Secundària i de cicles formatius o universitaris, agents socials, treballadors públics, jubilats, aturats, i ciutadans i ciutadanes de Cofrents i el seu entorn pròxim al llarg dels dies 11 i 12 de març de 2020. Durant aquestes dues jornades, s'abordaran diverses qüestions rellevants i d'actualitat en l'àmbit de la salut i la longevitat tant a nivell individual com social.

La UNICO és una iniciativa oberta al públic en general, de caràcter divulgatiu, que pretén aproximar a Cofrents i la seua comarca a la universitat com a mitjà per a afrontar aquests reptes, i que compta amb la participació de professorat de la UV (Departaments de Fisiologia, Psicobiologia, Genètica, Sociologia, Geografia, etc.) i amb la d'especialistes locals que aporten una visió àmplia del benestar i la salut al llarg de la vida i en el medi rural.

La docència, la investigació i la transferència de coneixement són els pilars fonamentals de tota institució universitària. En aquest sentit, la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana impulsa aquesta acció acadèmica lliure i gratuïta que pretén consolidar-se a Cofrentes i a la Vall de Aiora-Cofrents.

 

Data De 3 de març de 2020 a 10 de març de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Saló d'Actes de l'Ajuntament de Cofrents - Balneari de Cofrents

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, UV

M.I. Ajuntament de Cofrents

Diputació de València (Col·labora)

Caixa Popular (Col·labora)

Balneari de Cofrents (Col·labora).

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació