UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

XI Congrés d’Estudiants de Farmàcia de la Universitat de València

UVemprén participa en el XI Congrés d’Estudiants de Farmàcia de la Universitat de València, enguany dedicat a l’emprenedoria

Els dies 11 i 12 de març se celebrarà, de manera virtual, el XI Congrés d'Estudiants de Farmàcia amb el lema «Insistir, resistir i mai desistir». El congrés se centrarà en les diverses possibilitats d'emprendre una vegada obtingut el grau en Farmàcia, utilitzant casos d'èxit com exemples i donant pautes per a emprendre a qualsevol de les eixides professionals que ofereix el grau.

El congrés tindrà lloc entre els dies 11 i 12 de març de 2021 de manera virtual. Això permet l'assistència d'estudiants de tota Espanya, tant de Farmàcia com de branques similars com la Biotecnologia, la Medicina o la Biologia, perquè el tema del congrés d'enguany —l'emprenedoria—, és de gran interès per a totes.

El congrés girarà al voltant de l'emprenedoria en les diferents eixides professionals de farmàcia: oficina de farmàcia, investigació, indústria farmacèutica, etc., demostrant que es pot innovar en totes les àrees del món farmacèutic. Es parlarà sobre casos d'èxit i es mostraran eines molt útils, que es poden extrapolar molt fàcilment a diversos àmbits de la vida, com saber parlar en públic o fer un elevator pitch, que es pot emprar per a la preparació i defensa del TFG.

L’esdeveniment comptarà amb grans patrocinis, com Kern Pharma, Cinfa, Angelini, Genotipia, Hefame, Vectem o FarmaFir. Com en anys anteriors, tindran lloc tallers molt diversos, taules redones, ponències i presentació de comunicacions científiques amb la possibilitat d'optar a guanyar el premi Fundació Hefame.

Tota la informació sobre les normes del congrés es pot trobar en la seua web i al seu compte d'Instagram.

 

Període de l'esdevenimentd' 11 de març de 2021 a 12 de març de 2021. Dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

En línia

 
Organitza

Facultat de Farmàcia.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació