UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

La química en la vinificació. Llums i ombres del vi
INSCRIPCIÓ: II Edició de la Universitat d'Hivern de Requena (29 de març)

La Universitat de València estarà present en el territori valencià, també en aquest any de 2021, gràcies al programa “Universitats Estacionals”, que ha romàs fidel en tot moment a la societat valenciana portant la producció científica de la U.V. fins a un total de 20 seus repartides per tota la província de València. En aquest programa, impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, s'han organitzat les temàtiques de les diferents jornades atenent les demandes de les diferents poblacions amb l'objectiu de fer-les el més atractives i interessants possible. Parlem d'unes “Estacionals” que, en alguns casos com ara Ontinyent, ja arriben a la seua onzena edició.

Amb el títol “La química en la vinificació. Llums i ombres del vi”, la Universitat de València presenta la segona edició de la Universidad de Invierno de Requena (UNIRE), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat, l'Ajuntament de Requena, la Diputació de València i Caixa Popular. Igual que en l'edició anterior, la II UNIRE constituirà un punt de trobada entre docents, professionals, estudiants i ciutadans de Requena i el seu entorn comarcal la vesprada del 29 de març de 2021.

Després de l'èxit de l'edició inaugural de 2020 (Innovació, cultura, dona i societat), durant aquesta segona jornada s'abordarà la importància de la química i de la microbiologia en els processos de vinificació i el seu efecte sobre la diferenciació dels vins, les conseqüències del canvi climàtic sobre el raïm, així com les propietats del vi i els seus efectes sobre els consumidors. La II UNIRE comptarà amb la participació de professorat de la Universitat de València i amb professionals i experts del sector vitivinícola de la comarca compromesos amb el territori i amb l'elaboració de vins de qualitat.

Les excepcionals mesures sanitàries que s'han adoptat per a la realització d'aquesta jornada fan necessària una inscripció prèvia (ENLLAÇ A LA INSCRIPCIÓ) que és totalment gratuïta a causa del caràcter públic de la Universitat de València. Una vegada inscrit/a, es podrà assistir a la jornada de manera presencial (fins completar l'aforament de l'espai acordat per les normes COVID); però també es podrà seguir de manera telemàtica, a través d'aquest enllaç que s'habilitarà minuts abans de l'inici de la jornada (ENLLAÇ A L'STREAMING). A més, totes les persones inscrites obtindran un certificat d'assistència

 

Data De 11 de març de 2021 a 29 de març de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Espai Cultural Feliciano A. Yeves (Requena)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat (UV)

Ajuntament de Requena

Diputació de València

Caixa Popular CCV.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació