UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

II Universitat Primavera Cullera
II Edició de la Universitat de Primavera de Cullera

La Universitat de València estarà present en el territori valencià, també en aquest any de 2021, gràcies al programa “Universitats Estacionals”, que ha romàs fidel en tot moment a la societat valenciana portant la producció científica de la U.V. fins a un total de 20 seus repartides per tota la província de València. En aquest programa, impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, s'han organitzat les temàtiques de les diferents jornades atenent les demandes de les diferents poblacions amb l'objectiu de fer-les el més atractives i interessants possible. Parlem d'unes “Estacionals” que, en alguns casos com ara Ontinyent, ja arriben a la seua onzena edició.

DIA: 29 d’abril de 2021

TÍTOL: UNA MIRADA AL PATRIMONI I AL TURISME SOTA LA MAR

Enguany presentem la segona edició de la Universitat de Primavera de Cullera (UPC), fruit de la contínua col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de Cullera, la Diputació de València i Caixa Popular. L'eix d'aquesta edició és patrimoni arqueològic subaquàtic com a impulsor del Turisme a Cullera i la seua comarca. La diversificació turística com a estratègia clau per a la reactivació de destins consolidats del litoral és, més que una opció, una necessitat, i Cullera no és l'excepció.

El patrimoni subaquàtic ha sigut reconegut per la Convenció de la UNESCO de 2001 com un patrimoni que precisa d'una millor protecció, coneixement, realç i retorn social. Es tracta d'un patrimoni extremadament ric, però alhora, fràgil i vulnerable i capaç d'impulsar un turisme alternatiu a uns altres més tradicionals, com és el de sol i platja ja bastant afermat en el destí, Cullera guarda una història sota la mar que mereix ser descoberta. El diagnòstic i recuperació d'aquests recursos innats i singulars permet desenvolupar productes turístics susceptibles d'articular-se com a nous productes amb capacitat diversificadora.

Les persones inscrites poden assistir a la jornada de manera presencial (fins completar l'aforament de l’auditori limitat per les normes COVID); però també es pot seguir de manera telemàtica, a través d'aquest enllaç que s'habilitarà minuts abans de l'inici de la jornada (enllaç a l'streaming). A més, totes les persones inscrites obtindran un certificat d'assistència

 

Data 29 d’abril de 2021 de 09:00 a 13:30. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Auditori Municipal (del Mercat): Plaça de la Verge, 16 (Cullera)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Ajuntament de Cullera

Diputació de València

Caixa Popular.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació