UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Imatge gràfica del Fòrum de l'ETSE.
Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de l’ETSE 2022

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Ocupació i Emprenedoria, organitza el Fòrum de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) el dia 28 d’abril, que se celebrarà de 13 a 16 hores, en modalitat presencial a l’Àgora de l’Escola i d’altres espais acadèmics, dins del marc del tradicional TALENT-FEST.

Hi participaran més de 40 empreses i entitats, entre les quals, Administracions públiques, col·legis professionals, ONG, sindicats, empreses i organitzacions públiques i privades dels sectors tecnològic i industrial. Aquestes oferiran també més de 40 oportunitats laborals en la seua cerca de talent universitari.

Aquest és un encontre especialitzat en matèria laboral i eixides professionals que pretén facilitar el contacte personal entre empreses/entitats/institucions i estudiantat per tal de promoure l’ocupació universitària de qualitat, especialment en els camps de la tecnologia i la indústria.

UVocupació recomana que, davant la possibilitat d’interacció directa amb les organitzacions participants en el fòrum, les persones en cerca activa d’ocupació revisen el currículum, preparen una breu presentació d’elles mateixes i busquen informació sobre les empreses, sobretot, d’aquelles que puguen ser del seu interés professional.

La participació en les activitats del Fòrum requereix inscripció que pot realitzar-se des del seu web específic.

Programació d’activitats ací

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 13 d’abril de 2022 a 27 d’abril de 2022. Tots els dies de 08:00 a 00:00.
  • 28 d’abril de 2022 de 13:00 a 16:00. Dijous.
 
 
Lloc de realització

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV). Av. de la Universitat s/n 46100 Burjassot, València

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria

Fundació General de la Universitat de València

UVocupació

Amb la col·laboració de l'ETSE-UV.

https://www.uv.es/uvocupacio

 

Contacta uvforo@uv.es

 
Més informació