UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Cartell del documental
Documental 'Referents. L’efecte multiplicador'

Des de l’any 2019, la Universitat de València celebra aquesta diada que recorda el Primer Congrés Mundial Romaní que va tindre lloc a Londres el 8 d’abril de l’any 1971, i que es va instaurar per a donar a conéixer la realitat i la història del poble i la cultura gitana.

Amb motiu de la celebració del Dia del poble gitano, i per tal de trencar els estereotips i visibilitzar les experiències de l’estudiantat universitari gitano, el 28 d’abril a les 18 h en la sala Magdalena López Precioso de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat es projectarà el documental 'Referents. L’efecte multiplicador', un projecte audiovisual impulsat des de la Càtedra de Cultura Gitana de la Universitat d’Alacant.

Hi intervindran al col.loqui Clarisa Ramos, directora de la Càtedra de Cultura Gitana de la UA, Marta Talavera Ortega, vicedegana de pràctiques de la Facultat de Magisteri de la UV i José Antonio García, professor de Filosofia del Dret i membre de l´Institut de Drets Humans de la mateixa universitat. L´acte serà gravat.

 

Data 28 d’abril de 2022 de 18:00 a 20:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Sala Magdalena López Precioso de la Facultat de Ciències Socials

 
Organitza
 

Contacta diversitats@uv.es

 
Més informació