UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Nova sessió del Club de Lectura del CAL de Blasco Ibáñez a l'abril [29/4, 12 h]
Nova sessió del Club de Lectura del CAL de Blasco Ibáñez a l'abril [29/4, 12 h]

L'últim amor de Baba Dúnia al Club de Lectura del CAL de Blasco Ibáñez.El divendres 29 d'abril, a les 12 h, tindrem una nova sessió del Club de Lectura en valencià al Centre d'Aprenentatge de Llengües del campus de Blasco Ibáñez. En aquesta cinquena sessió d'enguany llegirem i comentarem L'últim amor de Baba Dúnia, de Alina Bronsky, una novel·la ambientada a Txernòbil.

La participació en el Club és oberta a tota la comunitat UV (i gratuïta) i cal inscriure-s'hi: escriviu-nos a cal.blasco@uv.es o vingueu al CAL. Al mateix CAL podeu sol·licitar un exemplar en préstec i, en cas que s'esgoten, podeu sol·licitar-ne en qualsevol biblioteca pública o adquirir-lo en llibreries.

Aquest Club té com a objectiu proposar-vos llibres en valencià, perquè sabem que la lectura és una font fantàstica de plaer i alhora d'aprenentatge, i proporcionar-vos, al Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez, un espai dinàmic on comentar les vostres impressions dels llibres llegits. En el Club coneixereu altres persones que també estudien o practiquen el valencià i exercitareu tant la comprensió lectora com l'expressió i la interacció orals, a banda d'ampliar el vocabulari i conèixer més la cultura valenciana.

Recordeu que el CAL de Blasco Ibáñez estarà tancat als usos normals (assessorament, estudi autònom, préstec de material, etc.) mentre duren les reunions del Club de Lectura.

 

Data 29 d’abril de 2022 de 12:00 a 15:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez

 
Organitza

Servei de Llengües i Política Lingüística.

www.uv.es/llengues

 

Contacta cal.blasco@uv.es

 
Més informació