UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Emprenent en l'Economia del Donut

Ja està oberta la convocatòria per a participar en la tercera edició del curs 'Emprenent en l'economia del dònut, una acció formativa emmarcada dins del programa UVemprén Campus que compta amb el finançament de Santander Universidades, que posa a la disposició de l'alumnat fins a 40 beques per a cobrir les despeses de matrícula.

 

El concepte d'Economia del Dònut, creat per la investigadora Kate Rawoth (Oxford University), pretén reformular els fonaments de la visió econòmica tradicional per a incorporar l'esfera social i mediambiental al plantejament clàssic basat purament en el creixement econòmic. D'aquesta manera, es proposa reduir desigualtats i garantir la sostenibilitat ambiental.

El curs «Emprenent en l'economia del dònut» vol acostar aquest nou plantejament del mercat a l'ecosistema emprenedor universitari, debatent sobre les oportunitats i reptes associats a aquest model. Per a això, té com a objectiu que les persones participants puguen entendre d'una forma senzilla i intuïtiva el funcionament de l'Economia del Dònut, debatre sobre els reptes i oportunitats que aquest nou plantejament econòmic suposa per al talent emprenedor, conéixer casos d'èxit i participar en processos d'ideació estratègica sostenible.

El curs serà impartit per Pau Sendra, professor del Departament de Finances Empresarials de la Facultat d’Economia de la Universitat de València. Poden presentar-se a aquesta convocatòria les persones matriculades en qualsevol grau, màster o doctorat de la Universitat de València durant el curs 2021-22.

El terme de presentació de sol·licituds per a optar a una de les 40 beques finançades per Santander Universidades estarà obert fins al pròxim 4 d'abril. Tota la informació sobre el curs i sobre com sol·licitar una beca Santander es pot trobar en aquest enllaç.

 

Data De 22 de març de 2022 a 4 d’abril de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

UVemprén Campus.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació