UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Els estudis actuarials a Espanya: el seu origen i desenvolupament fins a l'actualitat

Sota el títol 'Els estudis actuarials a Espanya: el seu origen i desenvolupament fins a l'actualitat', el catedràtic jubilat de la Universitat de València Roberto Escuder Vallés oferirà una xarrada a l'Aula 508 de l'Aulari Sud del Campus de Tarongers.

El dimarts 17 de maig, a les 19:45 hores, Roberto Escuder Vallés abordarà l'origen i desenvolupament dels estudis actuarials a Espanya. La conferència ha sigut organitzada pel Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres de la Universitat de València.

Roberto Escuder Vallés és catedràtic d'Estadística Econòmica i Empresarial, fins a la seua jubilació ha exercit la seua labor docent i investigadora en el Departament d'Economia Aplicada de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de València.

Ha publicat diversos llibres sobre Estadística, així com articles especialitzats sobre aplicacions de l'Estadística a l'Auditoria, processos de decisió i disseny d'experiments en diferents revistes científiques.Ha participat en diferents congressos i fòrums, presentant ponències i comunicacions, fonamentalment d'Estadística aplicada a l'Auditoria.

Ha dirigit tesis doctorals, tesines i treballs de recerca de doctorat, participat en diferents convenis d'investigació, així com pronunciat diverses conferències i impartit cursos, seminaris i màsters sobre tòpics d'aplicació de l'Estadística al camp econòmic, fonamentalment a l'auditoria d'estats financers, a l'auditoria interna, al control i gestió de la qualitat, al disseny d'experiments i sobre informàtica aplicada en diferents universitats espanyoles, col·legis professionals i institucions públiques i privades.

Cartell de la conferència (pdf)

 

Data 17 de maig de 2022 de 19:45 a 21:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Aula 508 Aulari Sud

 
Organitza
 

Contacta fac.economia@uv.es