UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Surera Serra d'Espadà
Usos artesans i industrials de les plantes en la Comunitat Valenciana

L'exposició 'Usos artesans i industrials de les plantes en la Comunitat Valenciana', que actualment s'exposa en el Museu Valencià de la Festa d’Algemesi, pretén acostar als ciutadans i ciutadanes al coneixement sobre plantes amb usos artesanals o industrials actuals que creixen en el nostre territori com a autòctones, naturalitzades o cultivades i amb un arrelament cultural intens a la Comunitat Valenciana.

Un nodrit equip d'investigadors especialistes coordinats pels comissaris de la mostra Isabel Mateu (Departament de Botànica i Geologia) i José Plumed (Jardí Botànic de la Universitat de València) ha participat en l'elaboració dels 32 panells que componen aquesta exposició.

'Usos artesans i industrials de les plantes en la Comunitat Valenciana' naix amb caràcter itinerant. Fins al 12 de juny estarà a Algemesí, després començarà un recorregut per les poblacions del territori valencià amb la finalitat que la societat conega i valore el seu patrimoni històric i social. El pròxim destí serà a Riba-roja de Túria.

 

 

Període de l'esdevenimentDe 18 de maig de 2021 a 12 de juny de 2021. Tots els dies de 13:00 a 19:30.

 
 
Lloc de realització

Museu Valencià de la Festa, Calle Nou del Convent, 71 - Algemesí

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat en col·laboració amb el Jardí Botànic, Caixa Popular i l'Ajuntament d'Algemesí.

 

Contacta vicerec.territori.societat@uv.es , museu@algemesi.net

 
Més informació