UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

UVemprén promou el concurs '5UCV Startup 2020' amb premis de fins a 19.500 €

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius llança la convocatòria dels premis “5UCV Startup 2020”, en el marc del conveni Campus de l'Emprenedor Innovador, impulsat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, amb premis de fins a 19.500 € en dues categories: tres premis de 9.000 €, 5.000 € i 2.500 € en la categoria STARTUP i tres premis de 1.000 € en la categoria JUNIOR.

 

Podran participar en la categoria STARTUP i optar als tres premis, microempreses o Pimes amb una antiguitat mínima d'un any i màxima de quatre anys amb seu a la Comunitat Valenciana.

La participació en la categoria JUNIOR podrà fer-se a títol individual o de manera col·lectiva. Podran optar als tres premis, les persones o equips emprenedors amb un projecte d'innovació que encara no estiga constituït com a empresa.

En totes dues categories, almenys una de les persones fundadores de l'empresa o del projecte d'innovació, ha de ser diplomada, estudiant o tenir vinculació amb la Universitat de València.

El procediment d'adjudicació dels premis consta de dues fases diferenciades. En la primera d'elles, la Universitat de València seleccionarà les sis candidatures amb major potencial empresarial, valorant el seu caràcter innovador i la viabilitat tècnica i comercial, entre altres criteris.

Les candidatures seleccionades per la Universitat de València, competiran en una segona fase amb totes les presentades per les cinc universitats públiques valencianes, havent de realitzar una exposició pública del seu projecte i activitat empresarial enfront d'un Comitè de Selecció nomenat per la Generalitat Valenciana. Els premis es lliuraran en un acte oficial organitzat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Com a novetat d'aquesta edició l'equip guanyador del primer premi de la categoria STARTUP podrà gaudir de l'assistència a l'esdeveniment tecnològic Webit Festival Europe, que se celebrarà a València l'any vinent 2021, a més de 9.000 € a fons perdut.

El termini per a presentar les sol·licituds romandrà obert fins al 11 de setembre de 2020 i es podrà fer a través de la seu electrònica de la Universitat de València.

Més informació.

 

Data De 13 de juliol de 2020 a 11 de setembre de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Unitat de Emprenedoria (UVemprén)

 
Organitza

Unitat de Emprenedoria (UVemprén) - Universitat de València.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació