UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Libro
Acte de presentació del llibre 'La Facultat d’Economia davant la pandèmia'

L'acte de presentació del llibre electrònic La Facultat d’Economia davant la pandèmia: Divulgació i investigació (març 2020 –juliol 2020), se celebrarà dimarts que ve 27 de juliol a les 12:00 h. El format de l'acte serà híbrid, presencial a la Sala Sánchez Ayuso (aforament limitat) i en línia a través del següent enllaç:

https://ir.uv.es/economia/librocovid

Per a fer valdre totes les aportacions realitzades se celebrarà una taula redona moderada pel periodista del Levante EMV, Julio Monreal, i formada per autors i autores del llibre.

Aquest llibre és el resultat de l'esforç i treball realitzats per molts de vosaltres amb l'objectiu de contribuir a la millora de la situació econòmic-empresarial que es vivia al nostre país, recollint el publicat entre l'entrada en vigor de l'estat d'alarma el 14 de març i el final del curs acadèmic 2019-2020. El llibre inclou profundes anàlisis, detallats càlculs i meditades reflexions elaborades per experts en cada àrea, que sens dubte van ajudar durant tot aqueix període a comprendre les noves condicions de l'entorn i a la presa de millors decisions.

Cartell

 

Data 27 de juliol de 2021 de 12:00 a 14:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Sala Sánchez Ayuso + online

 
Organitza

Facultat d'Economia.

 

Contacta fac.economia@uv.es