UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

20 beques de 1.000 € per a persones titulades amb idees de negoci innovadores

Eres titulat o titulada en Ciències de la Salut, Enginyeria i Arquitectura o Ciències i tens una idea de negoci? Ja està obert el període de preinscripció per a la segona edició del Títol d'Expert Universitari en Startup Management, una acció formativa de nivell expert del Campus UVemprén-Santander Universidades per a la qual Santander Universidades convoca 20 beques de 1.000 € per a cobrir les despeses de matrícula.

 

L'objectiu del Títol d'Expert Universitari en Startup Management és dotar a les persones emprenedores, amb projectes incipients o projectes en marxa, de les eines i competències més actuals per a crear, llançar i impulsar la seua pròpia startup amb èxit al mercat. Aquest curs està dirigit a les persones graduades i l'estudiantat al qual els quede menys d'un 10% per a obtindre el seu títol de grau, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic de les següents branques d'ensenyament: Ciències de la Salut, Enginyeria i Arquitectura i Ciències.

Amb el títol d'especialista universitari en Startup Management, les persones diplomades podran emprendre i millorar el seu propi projecte d'empresa amb capacitat per a créixer, assessorar per a la creació d'empreses, treballar en vivers d'empreses innovadores i en projectes d'innovació, o bé dedicar-se professionalment a labors tècniques en organismes públics, centres tecnològics o vivers d'empreses, així com ser personal tècnic de promoció econòmica de les administracions públiques.

La II edició d'aquest curs es desenvoluparà en modalitat en línia entre octubre de 2021 i gener de 2022, en sessions de dimarts i dijous de 15.30 a 20.30 hores. Està organitzat pel Departament de Direcció d'Empreses “Juan José Renau Piqueras”, i dirigit per Lola Garzón Benítez, vicedegana d'Emprenedoria i Relació amb l'Empresa de la Facultat d'Economia, i Alicia Mas Tur, professora titular del Departament de Direcció d'Empreses.

Les persones interessades a participar en aquest títol poden sol·licitar, fins al pròxim 22 de setembre, una de les 20 beques de 1.000 € que Santander Universidades posa a la seua disposició per a cobrir les despeses de matrícula. Tota la informació sobre el curs i el procediment de sol·licitud de beques es pot trobar en aquest enllaç.

 

Data De 1 de juny de 2021 a 22 de setembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Campus UVemprén-Santander Universidades.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació