UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Sagunt Patrimoni de la Humanitat. Imatge i Percepció

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la cinquena edició de la Universitat d'Estiu de Sagunt, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, la Diputació de València i Caixa Popular.

Aquesta cinquena edició de la Universitat d'Estiu de Sagunt és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim, al llarg d'una vesprada. “Sagunt, Patrimoni de la Humanitat. Imatge i Percepció” és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes en patrimoni cultural de la Universitat de València (facultat de Geografia i Història i facultat de Ciències Socials) i altres àmbits de la societat. Aquestes jornades s'emmarquen dins del procés que ha iniciat l'Ajuntament de Sagunt perquè la ciutat presente una candidatura a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la investigació i la transferència del coneixement, que pretén consolidar-se a la ciutat de Sagunt i el Camp de Morvedre.

En aquesta nova edició, la Universitat d'Estiu de Sagunt s'acosta a l'imaginari col·lectiu del patrimoni cultural de Sagunt, a la seua memòria i a les petjades d'un passat convertit en mite. La vinculació de Sagunt amb la seua història forma part d'un relat que va més enllà i el lliga amb una dimensió històrica universal que atorga al seu patrimoni un valor universal únic.

 

Link inscripció:https://links.uv.es/eisGHI1

 

Data 15 de setembre de 2021 de 17:30 a 20:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, amb la col·laboració del Ajuntament de Sagunt, Diputació de València i Caixa Popular.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació