UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Trobada Idecos 2021
Trobada Idecos (Instituts d'Estudis Comarcals) 2021. Inscripció oberta

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià (FedinesPV) organitzen la seua desena trobada anual, en aquesta ocasió amb un format de jornada centrada en el desenvolupament territorial i els seus reptes futurs de la vertebració territorial de la Comunitat Valenciana, en particular les xarxes territorials.

La jornada pretén abordar qüestions d’especial actualitat territorial, com ara els desequilibris territorials i socials, sent probablement el més preocupant el despoblament de les zones rurals. La situació actual s’ha vist agreujada amb la irrupció de la pandèmia del COVID-19. Enfront d’aquesta situació és important realitzar una reflexió col.lectiva sobre els diferents models de xarxes territorials els seus reptes i les seues oportunitats.

Aquesta iniciativa acadèmica gratuïta i oberta al públic, és resultat de la fructífera col.laboració entre la Universitat, els Instituts d’Estudis Comarcals (IDECOS) i FedinesPV amb la finalitat d’impulsar l’intercanvi d’experiències i el desenvolupament d’aliances territorials

 

 

Període de l'esdevenimentDe 16 de setembre de 2021 a 1 d’octubre de 2021. Tots els dies de 10:00 a 22:00.

 
 
Lloc de realització

Facultat Geografia i Història. Sala Palmireno. Av. Blasco Ibañez 28 València

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Fedines-PV amb la col·laboració de la Diputació de València, Caixa Popular i la Facultat de Geografia i Història.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació