UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Cartell Mostra la Ploma UV
Mostra la Ploma a la Universitat de València

Mostra La Ploma, festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar organitzat per Lambda, revela el seu cartell amb una programació de curtmetratges de temàtica LGTB a la Universitat.

Mostra la Ploma a la Universitat, és una secció paral·lela no oficial del festival internacional que es va incorporar com a novetat l’any passat. Es tracta d’una proposta dins la programació de Benvinguda diversitat, promoguda des de Diversitats, iniciativa que impulsa el Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat.

Les projeccions universitàries de curtmetratges i debats amb activistes de Lambda es faran en línia els dies 28 i 29 d'octubre a les 18:30 hores a través de Youtube. En sintonia amb l’any temàtic “2020, Dones LTB: Sororitat i Feminisme” promogut per la FELGTB, els curts del dia 28 giraran al voltant de les dones lesbianes i bisexuals. El debat posterior serà dinamitzat per Mariana Urueña. La sessió del dia 29 abordarà temes relacionats amb les dones trans i el debat estarà amenitzat per María Homsani.

Pots inscriure’t a les sessions ací.

Mostra La Ploma 2020

El 6é festival internacional se celebrarà enguany entre els dies 11 i 20 de desembre, en una edició de marcat caràcter virtual i amb obres que incideixen en la visibilitat de les dones trans, lesbianes i bisexuals.

El cartell de la present edició connecta amb la proximitat de la celebració de les festes nadalenques mitjançant una ploma blanca que suggereix també un delicat floc de neu caigut sobre un intens fons rosa. “Es tracta de provocar la reflexió sobre la visibilitat de la comunitat LGTB+ dins dels espais familiars i de socialització més íntims, que es fa més patent en aquestes dates, durant les quals encara massa persones es tanquen a l'armari”, comenta Luis Noguerol, coordinador del festival.

Abans de la celebració oficial del festival, a la qual es tindrà accés gratuït a través d'un portal de visionat en línia, es realitzarà un altre avanç de la programació: Mostra La Ploma Jove. Es tracta d’una sessió especial de projeccions dirigida a joves, amb debat posterior, a través d'una proposta realitzada en col·laboració amb l'IVAJ que tindrà lloc el divendres 30 d'octubre.

Més informació: https://mostralaploma.org/

 

 
Període de l'esdeveniment:
  • 28 d’octubre de 2020 de 18:30 a 22:00. Dimecres.
  • 29 d’octubre de 2020 de 18:30 a 22:00. Dijous.
 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Diversitats, en col·laboració amb Lambda.

https://www.uv.es/diversitats

 

Contacta diversitats@uv.es

 
Més informació