UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Universitat de Tardor de Buñol. La música com a motor de canvi social

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat presenta la cinquena edició de la Universitat de Tardor de Buñol, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Buñol, la Diputació de València i Caixa Popular.

La Universitat de Tardor de Buñol, sota el lema de “La música com a motor de canvi social”, serà fòrum de trobada de professionals, docents, estudiants, investigadors i ciutadanes i ciutadans de la localitat i la seua comarca que s'uneixen per la música, la ciutadania i el patrimoni cultural. En una única jornada de matí, es donaran cita investigadors i estudiosos del patrimoni cultural de la localitat per a generar i debatre sobre la dimensió social de la música com a eina de transformació i canvi.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsen aquesta acció acadèmica i formativa, lligada a la investigació i la transferència del coneixement, en un espai de referència en el patrimoni cultural valencià, com és la Foia de Buñol-Chiva. És una iniciativa gratuïta i oberta a tot aquell que vulga acostar-se al patrimoni cultural i musical de la comarca. La inscripció és gratuïta i està oberta a tota mena de públic.

La matrícula s'efectuarà a través del següent enllaç: https://links.uv.es/TH2rPXJ

L'assistència és presencial (fins a omplir aforament) i online: mediauniweb.uv.es/universitatestacional

 

 

Data 15 d’octubre de 2021 de 10:00 a 13:30. Divendres.

 
 
Lloc de realització

IES Hoya de Buñol, Av. Rafael Ridaura, 18, Buñol

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Buñol, Caixa Popular i la Diputació de València.

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació